Zespół

Zespół

Profesjonalistów

STIXX Catering oferuje mieszankę innowacyjnej kuchni oraz wspaniałego serwisu, charakterystyczną dla STIXX Bar & Grill, największym i najbardziej wymagającym klientom korporacyjnym. Naszym celem jest wyjść ponad oczekiwania naszych klientów - a Twoje doświadczenie zaczyna się teraz. Jesteśmy firmą cateringową full service z bezkonkurencyjnym zaangażowaniem co do jakości, oryginalności i doskonałości.

Jakość oferowana przez team STIXX Catering jest zagwarantowana dzięki naszej pracy zespołowej oraz ogromnemu doświadczeniu. Wszyscy członkowie naszego zespołu są stałymi pracownikami - nie zatrudniamy studentów ani innych dorywczo pracujących pracowników, zapewniając idealną organizacje eventu.

Wszyscy nasi managerowie oraz członkowie zespołu są dobrze przeszkoleni, uważni oraz niezawodni - i zadbają o zadowolenie każdego z Gości, by dostarczyć za każdym razem doskonałość.

Zespół ds. Organizacji Eventów
Mateusz Czuper
Manager Organizacji Eventów
Ewa Fuklin
Manager Organizacji Eventów
Zespół Szefów Kuchni

STIXX Catering to jedyna firma cateringowa na warszawskim rynku, która dostarcza tematyczne jedzenie z różnych stron świata. Kucharze, pod kierownictwem dwóch Szefów Kuchni: Tomasza Białowiejskiego i Krystiana Grejmana, tworzą międzynarodowy zespół z dużym doświadczeniem w kuchni polskiej, francuskiej, śródziemnomorskiej, północnoamerykańskiej, południowoamerykańskiej, tajskiej, indyjskiej, indonezyjskiej, chińskiej, nepalskiej, japońskiej oraz bliskowschodniej.

Tomasz Białowiejski
Szef Kuchni
Michał Chrobok
Zastępca Szefa Kuchni
Piotr Styś
Cukiernik
Zespół Managerów

Nasz zespół managerów składa się z najlepszych w tym biznesie - wszyscy członkowie zespołu posiadają bogactwo doświadczeń w branży gastronomiczno-usługowej.

Managerowie Operacyjni Eventów

To oni są z Tobą w stałym kontakcie od momentu potwierdzenia eventu do jego realizacji. Managerowie operacyjni eventu odpowiedzą na wszystkie pytania, które mogą się pojawić, rozwiążą logistyczne wyzwania, a także będą nadzorowali przebieg Twojego eventu zarówno w dzień i nocy, by zapewnić, że wszystko przebiegnie zgodnie z planem.

Jacek Deptuła
Manager Operacyjny Eventów
Managerowie Baru

Personel odpowiedzialny za zaopatrzenie baru i wszystkie aspekty związane z przygotowaniem napojów podczas eventów.

Daniel Pasik
Główny Sommelier

Wierzymy, że jakość naszego serwisu kelnerskiego oraz barmańskiego są jednym z kluczowych składników sukcesu Twojego eventu. Stale szkolimy naszych pracowników, by świadczyli coraz lepsze usługi serwisowe, w celu zapewnienia Twoim Gościom niezapomnianych doświadczeń. STIXX Catering może zagwarantować nawet 40 kelnerów oraz 20 barmanów do obsługi eventu - młodych, energetycznych i pełnych umiejętności profesjonalistów w swoim fachu.

Rekomendujemy następujące ilości personelu w trakcie eventu:
Przyjęcie + Napoje Przyjęcie + Przekąski Przyjęcie + Food Bowle Bufety + Buferty Na Żywo Lunch / Kolacja Zasiadana Stacje Live Cooking
Event Manager 1 na 200 1 na 200 1 na 200 1 na 200 1 na 200 1 na 200
Barmani 1 na 50 1 na 50 1 na 50 1 na 50 1 na 50 1 na 50
Kelnerzy 1 na 50 1 na 50 1 na 25 1 na 25 1 na 25 1 na 25
Szef Kuchni N/A 1 na 150 1 na 150 1 na 150 1 na 150 1 na 150
Zastępca Szefa Kuchni N/A 1 na 150 1 na 100 1 na 100 1 na 100 1 na 3 stacje
Kucharze N/A 1 na 100 1 na 50 1 na 50 1 na 50 1 na stację
Pomoc Kuchenna N/A 1 na 100 1 na 100 1 na 100 1 na 100 N/A